0 Articles


TRAVESSA D'ESTIU PROBIKE 2013

DEL MONTSENY A LA PLANA DE VIC

Per nois i noies de 12 a 16 anys

Del 2 al 8 de Setembre –Viladrau

La travessa és una aventura única per gaudir al màxim de la mountain bike. Abans de començar a pedalar, però, és important que sapigueu un seguit d’aspectes d’organització i preparació. Amb aquesta petita presentació volem fer‐vos arribar informació bàsica i algunes recomanacions.

Cal venir preparat

Per tal d’anar còmode i tenir el mínim d’inconvenients possibles a l’hora de pedalar, és molt important que la bicicleta sigui de mountain bike (no de descens, BMX, etc.). A poder ser cal haver‐la provat abans, i portar‐la revisada.
 
Físicament, no cal una preparació, però per anar més tranquils i gaudir de l’itinerari es recomanable fer alguna sortida prèvia amb la bici. Durant les excursions es fan parades i no heu de patir pel vostre estat físic, ja que tots sou nois d’edats similars. Sí que és important venir amb una mentalitat optimista per tal de fer més lleugers els trams més “pesats”.

Un dia de travessa

Ens llevem a l’hora acordada la nit abans (depèn del dia i el recorregut), esmorzem i recollim tots junts el campament. Deixem la motxilla gran al cotxe i comencem la ruta!. Dinem en un punt de trobada amb el cotxe de suport, que ens porta el menjar. Després de descansar una estona, tornem a agafar la bicicleta fins el punt final del recorregut diari, on tornem a trobar‐nos amb el cotxe de suport i on ens preparem per passar‐hi nit. Depenent de l’hora d’arribada i de la motivació i el cansament del grup, es fan algunes modificacions de la ruta.

Itinerari previst

L’itinerari d'uns 200km. anirà del Montseny a la Plana de Vic, Algunes nits dormirem en càmpings amb tenda de campanya i altres en casa de colònies. Durant tot el recorregut tindrem disponible un cotxe amb remolc que ens farà l’avituallament.

Dia de sortida

Ens trobarem tots el dilluns 2 de setembre a les 8.15h a PROBIKE, deixarem les motxilles a l’autocar i anirem amb la bicicleta fins a l’estació de Sants a buscar el tren cap a Vic.

ÉS IMPORTANT QUE ELS NOIS PORTIN UNA MOTXILLA PETITA AMB EL MATERIAL NECESSARI PER FER RUTA, I UNA ALTRA GRAN AMB EL MATERIAL DE PERNOCTA QUE DEIXARAN A L’AUTOCAR.
PER RAONS DE SEGURETAT, S'HA DE FER UNA REVISIÓ DE LA BICICLETA AL TALLER ABANS DE LES COLÒNIES.

Inscripcions

Les inscripcions es podran fer a PROBIKE a partir del dia 21 de maig de 2012. Es tancaran el divendres 16 d'agost o quan s'esgotin les places disponibles. 
Places limitades a 20 nois/noies.

Que inclou la inscripció

El preu de la inscripció és de 380€/nen i inclou lo següent:

 • Viatge d'anada i transport de les bicicletes
 • Allotjament i pensió complerta (3 nits a Viladrau, 2 nits càmping, 1 nit casa de colònies)
 • Suport mecànic
 • Vehicle d'assistència amb transport de l'equipatge
 •  2 guies
 • Tallers de mecànica
 • Taller d'orientació
 • Obsequi commemoratiu
 • No inclou el viatge de tornada

Cancel·lacions

La cancel.lació de la inscripció s'admetrà fins el dilluns 12 d'agost, retornant només un 50% de la inscripció. Més tard d'aquesta data no es retornarà cap quantitat, ni per força major.

A tenir en compte

 En cas que els nois/es portin telèfon mòbil, el guardaran els monitors i s'establirà un horari per rebre i fer trucades per tal de no interrompre la bona marxa de la travessa i de les activitats. Aquest horari serà de 8.30 a 9.30h del matí i de 19.30 a 21.00h de la tarda. Pels nois que no portin mòbil, els pares que ho desitgin poden trucar a la casa (tel.93 884 91 31) en el mateix horari establert.

Com fer les inscripcions

 • Heu de venir directament a PROBIKE i omplir la butlleta d'inscripció i signar la butlleta d'autorització. La inscripció s'ha d'acompanyar d'una còpia de la tarja de la seguretat social i del carnet de vacunes.
 • La inscripció no es pot enviar per correu electrònic. S'ha de venir presencialment a PROBIKE a entregar la documentació.
 • El pagament de la inscripció s'ha de fer en efectiu.
 • Us podeu descarregar el formulari informatiu i la butlleta d'inscripció als enllaços de sota.

IMPORTANT

Per fer la inscripció caldrà portar una còpia de la targeta de la seguretat social i del carnet de vacunes. Si el nen/a no té DNI, és imprescindible dur, també, fotocòpia del llibre de família.

Descarrega't els formularis

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x