0 Articles

Projecte social

A PROBIKE ens sentim part de la comunitat i volem donar un cop de mà a programes i projectes d'integració que defensen valors amb els quals ens identifiquem.

Fundació Èxit http://www.fundacioexit.org

És una plataforma del barri del Raval de Barcelona que vol facilitar la integració sociolaboral de joves d'entre 16 i 18 anys que provenen del fracàs escolar i viuen en risc d'exclusió social.

Projecte CIRE (Centre d’Iniciatives per a la reinserció) http://www.cirecat.net/

És una empresa pública del Departament de Justícia, que té com a missió fonamental la inserció sociolaboral de les persones sota mesura judicial, oferint-los una formació adequada – formació professional ocupacional - i uns hàbits a través del treball.

Projecte Aura http://www.projecteaura.org/

L'objectiu del programa, que des del començament ha estat recolzat per la Direcció General d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, és incorporar persones amb discapacitat -majoritàriament amb la Síndrome de Down- al mercat laboral ordinari, mitjançant la metodologia del Treball amb Suport. Aquesta metodologia permet preparar els futurs candidats, tenint en compte les seves possibilitats i les seves necessitats de suport.

Associació Amics del Nepal http://www.amicsnepal.org

 ONG sense ànim de lucre que pretén divulgar la realitat cultural i social nepalesa a la nostra societat, mitjançant la realització i organització d’activitats de sensibilització. A més, realitza projectes de cooperació i ajuda al desenvolupament de col·lectius en situació desfavorida: especialment, infants, joves, dones o famílies amb pocs recursos econòmics.

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x