0 Articles

ADVANTAGES PROBIKE I MECÀNICA I MASSATGE I LLOGUER BICI CARRETERA

ENGLISH VERSION

PROBIKE & TRANSPYR 2014

PROBIKE col•labora amb la Transpyr 2014, una apassionant cursa en BTT per etapes, que unirà el mar mediterrani amb l'oceà Atlàntic al llarg de la vessant sud dels Pirineus, basant-se en la ruta cicloturista coneguda com la transpirenaica o travessia dos mars, travessant i unint Catalunya, Aragó, Navarra i Euskadi.
L'objectiu és arribar a l'Atlàntic sortint del Mediterrani en només 7 dies consecutius. La Transpyr se celebra del  29 Junio al 5 de Julio de 2014.
Modalitats de participació:


ADVENTURE. 7 Etapes. 785 Km. 18,350 m de desnivell.
EAST. 3 Etapes. 360 Km. 8,250 m. de desnivell.
WEST. 4 Etapes. 425 Km. 10,100 m. de desnivell.
ROAD. 7 Etapes. 1,000km.  20,000m desnivell .

Transpyr road

Pels amants de les rodes fines Transpyr proposa de nou la seva gran novetat, Transpyr Road. Sortint de Cadaqués i gràcies al gps, cada dia entrareu en un món màgic de carreteres solitàries, pujades desafiadores i itineraris inesperats. De circulació oberta al tràfic, en cada etapa hi ha un tram cronometrat per un port desconegut i algun clàssic dels Pirineus del Sud. Carrera individual, cadascú escull la seva pròpia estratègia, pedalear ràpid i durament, gaudir del paisatge, apretar en els trams cronometrats... i sempre gaudir amb el grup.

 Aquest any coincidirà amb Transpyr Mountain Bike amb el que podreu compartir experiències amb un ambient internacional a cada punt d'etapa.

SERVEI DE MECÀNICA PROBIKE

Conscients de les exigències mecàniques a la quals es veuen sotmeses les bicicletes durant una prova de les característiques de la TRANSPYR, PROBIKE ofereix a tots els participants que ho desitgin la possibilitat de contractar el servei de mecànica, on mecànics del taller de PROBIKE es traslladen a cadascuna de les localitats de pas per posar a punt les bicicletes al final de cada etapa. 

Es podrà contractar el servei de mecànica en funció de la modalitat de participació:

Adventure, west o east.

MODALITAT ADVENTURE ------------------235€

Servei de neteja i mecànica les 6 primeres etapes de la prova

MODALITAT EAST ----------------------90€

Servei neteja i mecànica les 2 primeres etapes de la modalitat escollida (Camprodón i la Seu d'Urgell)

MODALITAT WEST --------------------- 135 €

Servei neteja i mecànica les 3 primeres etapes de la modalitat escollida

(Ainsa, Jaca, Roncesvalles)

MODALITAT ROAD…………………………………………..180€

Servei de neteja i mecànica les 6 primeres etapes de la prova.

MODALITAT ROAD EAST --------------------------- 70€

Servei de neteja i mecànica les 2 primeres etapes de la prova.

MODALITAT WEST --------------------- 105 €

Servei de neteja i mecànica les 3 primeres etapes de la prova.

EN QUÈ CONSISTEIX

Aquest servei consisteix en que una vegada finalitzada l'etapa, el participant ens deixa la bicicleta i els mecànics li fan ajustos necessaris per deixar-la ‘fina’, a més dels ajustos de seguretat. Les bicicletes s'atendran per estricte en ordre d'arribada a la carpa dels mecànics.

INCLOU:

 • Mà d'obra:
 • Lubricació de la transmissió
 • Comprovació de rodaments
 • Centrat de rodes
 • Possibilitat de canvi dels cables i funda de canvis
 • Neteja i greixat de la bici

NO INCLOU:

 • Peces de recanvis (caldrà abonar-ho en el moment de recollida de la bicicleta)
 • En funció de la descripció de les bicicletes (formulari de contractació de servei) es farà la selecció de recanvis. PROBIKE farà un gran esforç en l'estoc per poder solucionar el màxim d'incidències. No obstant això, i a causa de la gran varietat de marques i models. PROBIKE es reserva el dret de no disposar de tots els recanvis.
 • Cap servei que no estigui inclòs en l'apartat anterior.

El dia de les acreditacions no hi ha servei de mecànica. Només s'atendran els petits desajustos ocasionats pel transport de la bici. Horari: a concretar.

Abans de començar l'etapa i en el transcurs de la mateixa no hi ha servei de mecànica. Només s'atendran les petites urgències d'última hora a la zona de sortida.

Al final de l'etapa (a Hondarribia) no hi haurà servei de mecànica.

COM CONTRACTAR EL SERVEI DE MECÀNICA PROBIKE

 • Per accedir al servei de mecànica PROBIKE s'ha de contractar abans de l'1 de juny del 2014. Places limitades. No esperis a l'últim moment.
 • És obligatori que les bicicletes estiguin revisades i en perfecte estat per afrontar una prova d'aquestes característiques.
 • Els participants que contractin el servei de mecànica PROBIKE i que no portin la bicicleta a la revisió preTranspyr al nostre taller hauran de portar la bicicleta al taller perquè els nostres mecànics verifiquin que està en perfecte estat. Aquesta verificació no té cap cost.
 • En cas de participants que no tinguin possibilitat de passar per la botiga, contactar amb probike@probike.com per coordinar la manera de dur a terme la verificació.
 • Caldrà abonar l'import de les peces de recanvi en el moment de recollir la bicicleta. Acceptem Visa.
 • Cada participant haurà de portar 1 puntera de recanvi, 2 jocs de pastilles i ràdis.
 • Es podrà contractar presencialment a PROBIKE
 • Es podrà contractar a www.probike.com, emplenant el formulari d'inscripció i tranferéncia báncaria. 5041 88 0001284230

PROMOCIONS ESPECIALS

 •  Promocions especials en material recomanat per la Transpyr a PROBIKE i INTEMPÈRIE (botiga outdoor a Barcelona-Villarroel 184)
 • Val regal de 25€ a descomptar a la mà d'obra del preu de la revisió de la bicicleta pre-TRASPYR per a tots els que contractin el servei de mecànica.
 • Val regal de 25€ a descomptar a la mà d'obra del preu de la revisió de la bicicleta post-TRASPYR per a tots els que contractin el servei de mecànica.
 • Curs de GPS gratuït per tots els inscrits PROBIKE o que hagin contractat el servei de mecànica.

Els participants que cancel·lin abans del tancament d'inscripcions del servei, previst per l'1 de Juny de 2014 rebran una devolució del 75% dels drets d'inscripció. Els participants que ho facin entre el 2 de juny i el 15 de Juny de 2014 rebran la devolució del 50% dels drets d'inscripció.

SERVEIS NO UTILITZATS

Si el participant es retira de l'esdeveniment a causa d'una malaltia o qualsevol motiu i no utilitza els serveis a que li dóna dret la inscripció de servei tècnic, no tindrà dret a cap devolució proporcional respecte al continguts del servei adquirit.

SERVEI DE MASSATGE 

El preu:

MODALITAT ADVENTURE (BTT-ROAD) 

6 etapes........................220€ 

MODALITAT EAST (BTT-ROAD) 

2 etapes ..................................75€

MODALITAT WEST (BTT-ROAD) 

3 etapes.................................110€

El servei inclou:

 • Sessió de 30" en acabar l'etapa (per ordre d'arribada a la carpa d'assistència) 
 • Sessió al matí en cas que sigui necessari.
 • L'últim dia a Hondarribia no hi haurà servei de massatgista. 
 • Cremes, embenatges i el material que el professional consideri oportú per assegurar un bon rendiment. 
 • PROBIKE organitzarà abans de la Transpyr, una trobada per tots els inscrits al servei amb l'equip de Massatgistes.

Per contractar el servei heu d'emplenar el formulari i realitzar el pagament a PROBIKE o per transferència 0081 5041 88 0001284230

Si els participants es retiren de l'esdeveniment a causa d'una malaltia o qualsevol motiu i no utilitza els serveis a que li dóna dret la inscripció al servei de massatge, no tindrà dret a cap devolució proporcional respecte als continguts del servei adquirit.

LLOGUER DE BICICLETA PER TRANSPYR ROAD

A PROBIKE disposem de bicicletes de carretera de diferents gammes per llogar durant la Transpyr. Pots demanar pressupost per mail a: probike@probike.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x