0 Articles

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

¿Qui és el Responsable del Tractament de les seves dades personals?

Identitat: PEXAMAMIA, S.L. (“PROBIKE”)

Domicili social:: Calle Viladomat, 310, 08029 Barcelona (Barcelona)
C.I.F.nº: B-60209673
Email: probike@probike.com

Telèfon: (+34) 93 419 78 8

¿Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Tractem la informació que ens facilita l’usuari amb la finalitat de gestionar les sol·licituds de  informació realitzades a través del Lloc Web, enviar-li comunicacions sobre novetats o ofertes comercials de PROBIKE que puguin ser del seu interès (també via electrònica) i, en el seu cas, la compra online dels productes que apareixen al nostre Lloc Web.

¿Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti la seva supressió per l’usuario.

Ara bé, les dades personals  dels usuarios que contractin productes  a través del Lloc Web, es conservaran durant el plaç mínim de sis anys de conformitat  amb la normativa contable.

¿Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment  de l’usuari prestat mitjançant la acceptació de la clàusula de tractament de dades.

En  els formularis  del Lloc Web, serà  necessari que l’usuari empleni els camps marcats com “obligatoris”. Si no es faciliten totes les dades de caràcter personal requerits per PROBIKE, podrie implicar una incompleta atenció de la sol·licitud requerida o, en en el seu cas, de la compra realitzada.

L’usuari tindrà que comunicar a PROBIKE les seves dades personals actuals a fi que la informació continguda en els seus fitxers estigui actualitzada i sense errors.

L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de forma retroactiva al tractament de dades personals realitzades fins aquell moment.
 
¿A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Les dades es comunicaran a altres empreses del grup empresarial PEXAMAMIA S.L i empreses col·laboradores amb fins administratius interns, inclòs el tractament de dades personals.

 Per  la compra  de qualsevol  producte a través  del Lloc WEB, les  dades del usuari podran cedir-se a les empreses de missatgeria i logística tals com SEUR, per a poder llevar a cabo la entrega i/o devolució dels productes.


Així mateix, en el cas de recollida i entrega de bicicletes a domicili, PROBIKE  podrà comunicar les dades dels usuaris a TaxiBike, empresa encarregada de la recollida i entrega de bicicletes a domicilio.

Així mateix, en el cas de devolució de productes comprats a través del Lloc Web, PROBIKE  podrà comunicar les dades dels usuaris al BANCO SANTANDER o BANCO SABADELL ATLÁNTICO, BANKINTER, BBVA o PAYPAL per a que puguin realitzar el reintegrament de la comanda.

¿Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

Qualsevol usuari té dret a obtenir confirmació sobre si a PROBIKE  estem tractant dades personals que els concerneixin o no. Per a exercir anomenat dret, l’usuari tindrà que presentar una sol·licitud mitjançant qualsevol dels mètodes de contacte facilitats.

L’usuari pot exercir el seu dret de accedir a les dades personals,  així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes, en el seu cas, sol·licitar la seva cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollits.

L’usuari  podrà solicitar  la limitació i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i por motius relacionats amb la seva situació particular.

L’usuari podrà solicitar la portabilitat de les seves dades personals en un format vàlid i comprensible per a l’usuari, amb el fi de exercir el seu dret de portabilitat. 


L’usuari podrà exercir els drets referenciats anteriorment,  als termes i condicions previstos en la legislació vigent,  en el domicili social de PROBIKE  o sol·licitar-lo mitjançant correu electrònic a probike@probike.com 

Amb el fi de verificar la titularitat de la informació sol·licitada, PROBIKE pot sol·licitar informació personal complementària en el moment de exercir els seus drets.                 

En el suposat de que no obtingui una resposta satisfactoria   i desitgi formular una reclamació o obtenir major informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, pot acudir-se a la Agencia Española de Protección de Datos (www.agpd.es  – C/ Jorge Juan, 6 de Madrid).


 

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x