0 Articles

Garantia de devolució per compres fetes a la web

A PROBIKE volem brindar-te el millor servei i oferir-te una compra còmoda, segura i de qualitat. Per això, optem per una política de devolucions senzilla, sense preguntes i que sempre et beneficiï.

Recorda que disposes de 30 dies a partir del moment de recepció del producte per bescanviar-lo. Si no estàs satisfet amb la teva elecció, no s'ajusta a les teves expectatives o no és de la teva talla, posa't en contacte amb nosaltres (devoluciones@probike.com) i solucionarem el teu problema. Podràs canviar-lo per altre producte o et tornem els diners (aquesta garantia de devolució només es vàlida par compres fetes a la botiga on-line). A més, tu mateix gestionaràs les teves comandes i devolucions a través de El meu compte.

En qualsevol cas, cal que el producte i l'embalatge estiguin en perfectes condicions per a la seva posterior venda i sempre amb l'embalatge original i sense haver aplicar cap ús. Un cop comprovat el seu estat, t'abonarem la teva compra pel mateix mitjà de pagament original. En el cas que hi hagués desperfectes en el producte o l'embalatge s'aplicarà un recàrrec a valorar segons el dany.

Per compres de bicicletes amb import de més de 300€ Probike.com es reserva el dret de retenir un import equivalent al 10% de la compra en concepte de despeses de gestió, muntatge i reserva de la bicicleta.


El cost d'enviament i devolució de les garanties serà assumit per PROBIKE sempre que el fabricant consideri que el defecte és susceptible de ser considerat garantia.
En cas contrari el cost del retorn de l'article haurà de ser abonat pel client.

 

Si el producto llegase con desperfectos a nuestras instalaciones debido a un incorrecto embalaje o protección del artículo PROBIKE no se responsabilizará de dichos daños.

 

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x