0 Articles

Formes de pagament

Pots escollir qualsevol de les següents formes de pagament:

  • Targeta de crèdit
  • Finançament amb Cetelem
  • PayPal
  • Transferència

Targeta de crèdit

A PROBIKE ens preocupa la teva seguretat. Per evitar l'ús fraudulent de les targetes, prenem mesures preventives en el moment de realitzar el pagament i realitzem una supervisió manual immediata després de realitzar-se el pagament. En cas de detectar cap incidència, ens posaríem de seguida en contacte amb tu per verificar les dades.

Acceptem targetes Visa i Mastercard.

 

Finançament Cetelem

PROBIKE hem negociat amb Cetelem per que puguis finançar la teva bicicleta sense interessos ni comissions fins a 24 mesos. Podràs pagar la teva bici de forma fàcil y còmoda fins a 24 mesos!

Pots consultar més detalls fent click aquí

 

PayPal

Apostem pel futur i les facilitats de pagament. PayPal és la forma ràpida i segura de pagar a Internet. Pots pagar fàcilment les teves compres amb la tarja de dèbit, crèdit o el compte bancari a través de PayPal.

  • PayPal és segur: PayPal emmagatzema amb seguretat la teva informació financera i la protegeix amb sistemes de seguretat i prevenció de frau líders del mercat. A més, les teves dades financeres mai es comparteixen amb el venedor.
  • PayPal és ràpid i senzill: no cal introduir els detalls de la teva tarja o compte bancari per pagar. Només necessites una adreça de correu electrònic i una contrasenya. La tramitació del pagament de la comanda és immediata.
  • PayPal és flexible: tu esculls com pagar (tarja de dèbit, targeta de crèdit o compte bancari).

Transferència

Si prefereixes pagar per transferència, la teva comanda no serà tramitada fins que rebem la confirmació de la nostra entitat bancària. A partir de llavors, ens posarem en marxa per complir amb els terminis de lliurament establerts.

El compte en què has de fer la transferència és el següent:
Bankia ES27 2038 9221 1560 0029 1659

Cal que indiquis el teu nom i número de comanda (p.e. Carlos Rodríguez – núm. 100000112).

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x