0 Articles

RETÜL

És sinònim de la tecnologia tècnicament més avançada en estudio biomecánica i en recomanació de productes específics per al ciclista disponible en el mercat.

MAJOR COMODITAT

No importa el seu nivell de conducció, la comoditat és crucial per a mantenir el temps dedicat a la bicicleta. 

PREVENCIÓ DE LESIONS

La posició correcta manté el seu cos alineat amb la bicicleta, ajudant a prevenir lesions.

ACTUACIÓ

Una posició òptima no només augmenta la comoditat, sinó que maximitza tant la potència com la resistència.

Retul

QUÈ ÉS RETÜL FIT?

Retül Fit és més que només un fit de bicicleta, és una forma d'aprendre sobre el teu cos, la causa dels teus dolors i malestars, i com un ajust adequat t'ajudarà a aconseguir els teus objectius de ciclisme.

Usant la tecnologia de captura de moviment 3D, el sistema Retül mesura amb precisió cada grau de moviment i mil·límetre de distància, proporcionant-li al tècnic dades per a recolzar les eleccions realitzades durant l'ajust per a la teva bicicleta i la teva experiència de conducció.

COM FUNCIONA?

PAS 1:

Començant amb una avaluació física prèvia a l'ajust, el tècnic tindrà en compte les limitacions del teu cos, les lesions i molèsties i els teus objectius en la bicicleta.

PAS 2:

A partir d'aquí, el tècnic col·locarà els marcadors LED en 8 punts anatòmics del teu cos que seran rastrejats pel sistema Retül Vantage Motion Capturi. El sistema Retül Vantage s'utilitza per a recopilar dades tridimensionals en temps real de cada pedalada, creant una experiència d'ajust dinàmic.

PAS 3:

Les dades en temps real es compilen en el programari Retül Fit perquè el tècnic pugui valorar les dades i determinar la teva posició perfecta.

PAS 4:

Una vegada establerta la posició sobre la bicicleta, el tècnic crearà un mapa digital de la configuració final de la bicicleta utilitzant l'eina Retül Zin. Les dades de la bicicleta i els mesuraments de l'eina Zin es generen en un informe d'ajust complet al qual referir-se en qualsevol moment.

Retul

MATCH DE RETÜL

L'AJUST PERFECTE PER A CADA ASPECTE DE LA TEVA EXPERIÈNCIA CICLISTA

Recomanacions de producte personalitzades i basades en dades en qüestió de minuts.

QUÈ ÉS EL MATCH?

Alguna vegada t'has preguntat en quina talla de bicicleta hauries de rodar o per on començar per a canviar a un nou estil de conducció? Tal vegada no estàs segur de quina talla de sabatilles necessites, o si el nou parell que estàs mirant s'adapten al teu peu de forma diferent als que uses actualment? Amb el nostre sistema Match, pots respondre totes aquestes preguntes i mantenir els resultats emmagatzemats digitalment per a les necessitats futures, brindant-te la capacitat de fer l'elecció correcta quant a talla, sense importar el producte.

COM FUNCIONA?

Començarà per crear el teu perfil de ciclista dins de Retül Passport, que alberga totes les teves dades i resultats. Després li faran una sèrie de preguntes que permetran al Match identificar correctament la teva experiència de conducció preferida. A partir d'aquí, deixarà que Match faci la seva màgia calculant la talla dempeus, l'altura de l'arc i les diferents longituds dels segments del cos, amb una precisió mil·limètrica, oferint resultats en qüestió de minuts. Ràpid. Fàcil. Precís.

Retul

PREU

150€ 

HORARIS

DILLUNS 17:30 -18:30

DIMECRES 17:00 - 18:00

DIJOUS 17:00 - 18:00


Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x