0 Articles

Qui som

Després de més de vint anys d'experiència en el sector de la bici i una vida de passió pel ciclisme, a PROBIKE seguim amb la mateixa il·lusió del primer dia, compartint amb tu l'afició per les dues rodes, i volent satisfer totes les teves necessitats.

Estimem la bicicleta en tots els seus matisos i varietats: l'apassionant i dinàmica mountain bike, la cada cop més present urbana, la tradicional i harmoniosa carretera, la més jove i espectacular free, i la infantil, la dels futurs campions.

A més de les millors màquines del mercat, a les nostres instal·lacions hi trobaràs els seus accessoris, una amplíssima selecció de roba i complements, zona de recanvis i taller propi, dirigit per un equip d'experts mecànics de cada modalitat ciclista. Res millor que algú que practica ciclisme i compta amb una gran experiència per posar la bici a punt.

Atenció personalitzada, bons productes, professionalitat i un món de serveis (botiga, taller, activitats, cursos, club) al teu abast.

Tot s'ha pensat i dissenyat perquè els usuaris de bicicleta i els seus vehicles se sentin integrats i còmodes. 

Biker, benvingut al paradís!

Una breu cronologia

1989 - La primera botiga PROBIKE l'obrim dos entusiastes de la bicicleta de muntanya per viure la nostra afició. Són 20 m2 dedicats a la venda de bicis, complements i serveis al carrer Laforja-Aribau de Barcelona.

1991 - El dinamisme i la passió que transmet la botiga i l’anomenat boom de les BTT al país fan que ens traslladem a un nou local al carrer Urgell, de 120 m2 i ampliem l’equip a quatre persones.

1993 - Ens tornem a traslladar! Aquest cop som al carrer Villarroel, amb 200 m2 d’exposició de material i un equip de sis. Alhora, aprofitem per invertir en la informatització de la gestió, i PROBIKE comença a definir la seva estructura organitzativa i la seva política comercial actual, basada en la selecció i el servei al millor preu.

1995 - Instal·lem PROBIKE al carrer París.

2001 - Ens traslladem al carrer Villarroel amb un nou concepte de botiga: 1000 m2 d'espai, 200 m2 de taller, una sala multifuncional, club, etc.

2007 - El 19 de març de 2007, PROBIKE diu adéu definitivament a l’establiment de Villarroel i es trasllada 400 metres més enllà, al carrer Viladomat, on compta amb un nou local de 1500 m2 útils d'exposició i més de 350 m2 de pati, amb un fort compromís mediambiental, que donarà resposta a les necessitats actuals del mercat de la bici.

COMPROMÍS

Medi ambient

A PROBIKE gaudim de l'esport i del contacte amb la natura, i volem continuar fent-ho durant molts anys. Per això, considerem fonamental respectar el planeta i aplicar un funcionament sostenible en el nostre dia a dia.

Llums de baix consum
A la botiga s’ha combinat la il·luminació tradicional amb la tecnologia de LED, que consumeix molta menys energia, no malmet els ulls ni els colors dels teixits - ja que no emet rajos ultraviolats- i no escalfa tant, amb la qual cosa fa estalviar aire condicionat.

Aire pur
S’ha optimitzat el sistema d’aire condicionat, de manera que la primera planta disposa d’un sistema de renovació de l’aire per ventilació natural, i només la segona planta té el sistema tradicional d’aire condicionat.

Reciclatge intel·ligent
Ens ha fet especial il·lusió el terra de la terrassa, que s'ha realitzat amb el cautxú de les cobertes reciclades dels nostres clients: una manera responsable de donar utilitat a material en desús.

Projectes socials

A PROBIKE ens sentim part de la comunitat i volem donar un cop de mà a programes i projectes d'integració que defensen valors amb els quals ens identifiquem.

Fundació Èxit http://www.fundacioexit.org

És una plataforma del barri del Raval de Barcelona que vol facilitar la integració sociolaboral de joves d'entre 16 i 18 anys que provenen del fracàs escolar i viuen en risc d'exclusió social.

Projecte CIRE (Centre d’Iniciatives per a la reinserció) http://www.cirecat.net/

És una empresa pública del Departament de Justícia, que té com a missió fonamental la inserció sociolaboral de persones sota mesura judicial, oferint-los formació professional ocupacional i uns hàbits a través del treball.

Projecte Aura http://www.projecteaura.org/

L'objectiu del programa, que des del començament ha estat recolzat per la Direcció General d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, és incorporar persones amb discapacitat -majoritàriament amb la Síndrome de Down- al mercat laboral ordinari, mitjançant la metodologia del Treball amb Suport. Aquesta metodologia permet preparar els futurs candidats tenint en compte les seves possibilitats i les seves necessitats de suport.

Associació Amics del Nepal http://www.amicsnepal.org

És una ONG sense ànim de lucre que pretén divulgar la realitat cultural i social nepalesa a la nostra societat, mitjançant la realització i organització d’activitats de sensibilització. A més, realitza projectes de cooperació i ajuda al desenvolupament de col·lectius en situació desfavorida: especialment, infants, joves, dones i famílies amb pocs recursos econòmics.

Fotos

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x