0 Articles

Medi ambient

A PROBIKE gaudim de l'esport i del contacte amb la natura, i volem continuar fent-ho durant molts anys. Per això, considerem fonamental respectar el planeta i aplicar un funcionament sostenible en el nostre dia a dia.

Llums de baix consum
A la botiga s’ha combinat la il·luminació tradicional amb la tecnologia de LED, que consumeix molta menys energia, no malmet els ulls ni els colors dels teixits - ja que no emet rajos ultraviolats- i no escalfa tant, amb la qual cosa fa estalviar aire condicionat.

Aire pur
S’ha optimitzat el sistema d’aire condicionat, de manera que la primera planta disposa d’un sistema de renovació de l’aire per ventilació natural, i només la segona planta té el sistema tradicional d’aire condicionat.

Reciclatge intel·ligent
Ens ha fet especial il·lusió el terra de la terrassa, que s'ha realitzat amb el cautxú de les cobertes reciclades dels nostres clients: una manera responsable de donar utilitat a material en desús.

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x