0 Articles

Condicions d'enviament

PROBIKE.COM utilitza stock sempre disponible a la botiga o magatzem. D'aquesta manera, podem garantir terminis d'entrega. Si la comanda es realitza abans de les 17 h, la preparem immediatament, l'expedim i t'assegurem l'entrega al dia següent (24-48 hores). Excepcions: Les comandes de cap de setmana es lliuren els dimarts. Balears (excepte Mallorca) i Canàries s'entreguen en 48/72 hores.

Quan portis a terme la teva comanda, indica de forma clara la teva adreça. Si l'entrega requereix cap consideració especial (persona de contacte, horari matí o tarda, etc.), indica-ho a l'apartat d'observacions. Les farem constar per facilitar l'entrega de SEUR.

Pots consultar en tot moment l'estat de la comanda al teu espai personal de PROBIKE.COM. En cas qualsevol incidència, ho indicarem allà i posarem tots els mitjans al nostre abast per solucionar el problema tan aviat com sigui possible.

Estem treballant per poder fer enviaments a altres països d'Europa. Mentrestant, si vols realitzar una tramesa fora d'Espanya, fes-nos arribar la teva sol·licitud a l'e-mail: venta.internet@probike.com.

Comandes especials

De vegades, no tenim totes les talles o colors d'un producte. Aleshores, pots demanar que t'informem quan estigui disponible allò que t'interessa. Tan bon punt entri el stock al nostre magatzem, t'enviarem un e-mail que confirmi la seva disponibilitat.  

Preparació de les bicis

A PROBIKE portem més de 20 anys venent bicis e il·lusió. Totes les nostres bicis segueixen un exhaustiu procés de muntatge per garantir el millor servei. Cada any muntem més de 5000 bicis, i totes i cadascuna disposen de la millor garantia de qualitat.

Les bicis s'envien embalades i premuntades en capses, de manera que l'usuari només ha de realitzar uns senzills ajustos finals per tenir la seva bicicleta nova a punt.

Muntar la roda davantera

Amb els sistemes de tancament ràpid, aquesta operació és molt senzilla.

Muntar els pedals

Als pedals vénen grabades les lletres R i L, que corresponen a les paraules angleses Right i Left: dreta i esquerra. El costat dret és el dels plats.

Al pedal esquerre (Left) es cargola en sentit contrari a les agulles del rellotge.

Muntar el manillar

Muntarem el manillar damunt la potència, ajustant la tapa i estrenyent els cargols. Si són peces lleugeres, cal utilitzar una clau dinamomètrica.

Muntar el seient i la tija

El selló ja estarà enganxat a la tija, només haurem d'unir la tija al quadre. En cas de tija de carboni o molt lleugera, ajustar el cargol amb una clau dinamomètrica.

Pressió dels pneumàtics

Després de muntar la bici, hem d'inflar les rodes a la pressió recomanada pel fabricant. Aquesta s'especifica al lateral de la coberta.

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x