0 Articles

Condicions de compra

Condicions d'enviament

PROBIKE.COM utilitza stock sempre disponible a la botiga o magatzem. D'aquesta manera, podem garantir terminis d'entrega. Si la comanda es realitza abans de les 17 h, la preparem immediatament, l'expedim i t'assegurem l'entrega al dia següent (24-48 hores). Excepcions: Les comandes de cap de setmana es lliuren els dimarts. Balears (excepte Mallorca) s'entreguen en 48/72 hores.

Quan portis a terme la teva comanda, indica de forma clara la teva adreça. Si l'entrega requereix cap consideració especial (persona de contacte, horari matí o tarda, etc.), indica-ho a l'apartat d'observacions. Les farem constar per facilitar l'entrega de SEUR.

Pots consultar en tot moment l'estat de la comanda al teu espai personal de PROBIKE.COM. En cas qualsevol incidència, ho indicarem allà i posarem tots els mitjans al nostre abast per solucionar el problema tan aviat com sigui possible.

Estem treballant per poder fer enviaments a altres països d'Europa. Mentrestant, si vols realitzar una tramesa fora d'Espanya, fes-nos arribar la teva sol·licitud a l'e-mail: venta.internet@probike.com.

Comandes especials

De vegades, no tenim totes les talles o colors d'un producte. Aleshores, pots demanar que t'informem quan estigui disponible allò que t'interessa. Tan bon punt entri el stock al nostre magatzem, t'enviarem un e-mail que confirmi la seva disponibilitat.  

Preparació de les bicis

A PROBIKE portem més de 30 anys venent bicis e il·lusió. Totes les nostres bicis segueixen un exhaustiu procés de muntatge per garantir el millor servei. Cada any muntem més de 5000 bicis, i totes i cadascuna disposen de la millor garantia de qualitat.

Les bicis s'envien embalades i premuntades en capses, de manera que l'usuari només ha de realitzar uns senzills ajustos finals per tenir la seva bicicleta nova a punt.

Muntar la roda davantera

Amb els sistemes de tancament ràpid, aquesta operació és molt senzilla.

Muntar els pedals

Als pedals vénen grabades les lletres R i L, que corresponen a les paraules angleses Right i Left: dreta i esquerra. El costat dret és el dels plats.

Al pedal esquerre (Left) es cargola en sentit contrari a les agulles del rellotge.

Muntar el manillar

Muntarem el manillar damunt la potència, ajustant la tapa i estrenyent els cargols. Si són peces lleugeres, cal utilitzar una clau dinamomètrica.

Muntar el seient i la tija

El selló ja estarà enganxat a la tija, només haurem d'unir la tija al quadre. En cas de tija de carboni o molt lleugera, ajustar el cargol amb una clau dinamomètrica.

Pressió dels pneumàtics

Després de muntar la bici, hem d'inflar les rodes a la pressió recomanada pel fabricant. Aquesta s'especifica al lateral de la coberta.

Garantia

En cas de producte defectuós, PROBIKE es compromet a reparar-lo o substituir-lo de manera gratuïta. Aquesta garantia és vàlida en un termini de dos anys des del moment del lliurament. L'usuari haurà d'informar al venedor de la falta de conformitat en el termini de 2 mesos des que va tenir coneixement d'ella. Hauràs fer-nos arribar el producte a les nostres instal·lacions (Viladomat 310, 08029 Barcelona) (els ports d'enviament correràn pel teu compte i si el fabricant assumeix la garantia t'els abonarem)

Enviament gratuït

Aprofitant el llançament del web de venda online, les comandes d'un import superior a 50 € no tenen el cost de manipulació i ni enviament.

Garantia de devolució

A PROBIKE volem brindar-te el millor servei i oferir-te una compra còmoda, segura i de qualitat. Per això, optem per una política de devolucions senzilla, sense preguntes i que sempre et beneficiï.

Recorda que disposes de 30 dies a partir del moment de recepció del producte per bescanviar-lo. Si no estàs satisfet amb la teva elecció, no s'ajusta a les teves expectatives o no és de la teva talla, posa't en contacte amb nosaltres (devoluciones@probike.com) i solucionarem el teu problema. Podràs canviar-lo per altre producte o et tornem els diners. A més, tu mateix gestionaràs les teves comandes i devolucions a través de El meu compte.

Si realitzes un canvi de talla o color el cost de la recollida és gratuït.

Cal que el producte estigui en perfectes condicions i amb l'embalatge original i sense haber aplicat ús. Una vegada comprovat el seu estat, t'abonarem l'import mitjançant el sistema de pagament utilitzat.

En cas de devolucions de bicicletes d'import superior a 300 € Probike.com es reserva el dret de retenir un import equivalent al 10% de la compra en concepte de despeses de gestió, muntatge i reserva de la bicicleta.

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x