0 Articles

Condicions de compra

Enviaments

A Probike tenim més de 8000 articles amb disponibilitat d'entrega immediata, així que una vegada realitzada a comanda, (Abans de les 15 h de Dilluns a Divendres) , ho preparem de manera immediata, ho expedim i som capaços de realitzar el lliurament en les següents 24-48 hores laborables. (sempre que no existeixi cap incidència durant el transport)

Per a la resta d'articles el lliurament es realitzarà durant els 2 a 6 dies següents a la data de compra.

Excepcions: La data de lliurament per a les comandes realitzades en cap de setmana comença a comptar a partir del següent dilluns laborable. Per a Balears i Canàries es lliuren les comandes es enrtegarán en 48/96 h. Aquells articles que requereixen d'un muntatge previ, com les bicicletes, tindràn un periode extra afegit en l'entrega.

Quan realitzis la teva comanda, indica de manera clara la teva adreça. Si el lliurament requereix alguna consideració especial (lloc, persona de contacte, horari, etc.), no oblidis indicar-ho en l'apartat d'observacions. Les farem constar en l'enviament a SEUR per a facilitar el seu lliurament.

Pots consultar en tot moment l'estat de la teva comanda a través de la teva àrea client de la nostra web. En cas d'incidència, ho indicarem en el teu apartat personal i posarem els mitjans necessaris per a solucionar-la al més aviat possible.

Estem treballant per a realitzar enviaments a altres països d'Europa. Mentrestant, en cas de voler realitzar un enviament fora d'Espanya, remet-nos la teva sol·licitud a la següent adreça d'e-mail: probike@probike.com i estudiarem les possibilitats.

 

Enviament gratuït

Probike t'ofereix una promoció en les despeses d'enviament per a comandes d'import superior a 50 €. Si la comanda supera aquest import els costos de manipulació i les despeses d'enviament seran gratuïts!

 

Garantia

En cas de producte defectuós, PROBIKE es compromet a reparar-ho o substituir-ho de manera gratuïta. Aquesta garantia és vàlida en un termini de dos anys des del moment de lliurament. L'usuari haurà d'informar el Probike de la falta de conformitat en el termini de 2 mesos des que va tenir coneixement d'ella. Hauràs d'enviar-nos la petició de garantia al correu devoluciones@probike.com amb el detall del contratemps , fotos i sempre que sigui possible un vídeo demostratiu. Si el fabricant sol·licita la validació insitu del producte,els ports d'enviament deberan córrer pel teu compte i si el fabricant assumeix la garantia se t'abonessin-

 

Devolució

En PROBIKE volem brindar-te el millor servei i oferir-te una compra còmoda, segura i de qualitat. Per això, optem per una política de devolucions senzilla, sense preguntes i que sempre et beneficiï.

Recorda que disposes de 30 dies a partir de la recepció del producte per a descambiarlo. Si no estàs satisfet amb la teva elecció, no s'ajusta a les teves expectatives o no és de la teva talla, posa't en contacte amb nosaltres (devoluciones@probike.com) i solucionarem el problema. Podràs canviar-ho per un altre article o et retornem els diners.  A més, tu mateix gestionaràs les teves comandes i devolucions a través del meu compte.

Si fas un canvi de talla o color el cost de la recollida és gratuït.

En qualsevol cas, és necessari que el producte estigui en perfectes condicions i amb l'embalatge original i sense haver realitzat ús sobre aquest. Una vegada comprovat el seu estat, t'abonarem la teva compra pel mateix mitjà de pagament original.

En cas de devolucions o cancelació de bicicletes d'import superior a 300€ Probike.com es reserva el dret de retenir un import equivalent al 10% de la compra en concepte de despeses de gestió, muntatge i reserva de la bicicleta. 

 

Responsabilitat i exoneració de responsabilitat

Les fotografies i els textos reproduïts que presenten els productes oferts tenen caràcter merament informatiu.

La responsabilitat de PROBIKE en relació amb qualsevol producte adquirit en “www.probike.com” estarà limitada estrictament, en qualsevol cas, al preu de compra d'aquest producte i no es veurà compromesa per simples errors o omissions que hagin pogut tenir lloc, quan s'hagin pres totes les precaucions necessàries en la presentació dels productes.

PROBIKE no podrà ser considerada responsable dels danys, sigui com sigui la seva naturalesa, tant materials com no materials o corporals, que poguessin resultar d'un funcionament o un ús inadequat dels productes comercialitzats. El mateix s'aplica a les possibles modificacions realitzades als productes pels proveïdors.

PROBIKE no podrà ser considerada responsable per un client o un tercer de danys indirectes, pèrdues d'explotació o lucre cessant ocorreguts pel mitjà que fora encara que aquest mal, pèrdua o perjudici hagués estat previsible per PROBIKE o si la seva eventualitat hagués estat posada en el seu coneixement.

A reserva del que es disposa en els paràgrafs precedents, la responsabilitat de PROBIKE en virtut de les presents condicions generals no podrà excedir a un import igual a les sumes pagades després de la transacció que es trobi en l'origen d'aquesta responsabilitat, sigui com sigui la causa o la forma de l'acció en qüestió.

PROBIKE no podrà ser considerada responsable de l'incompliment del contracte subscrit en cas d'esgotament de les existències o d'indisponibilitat del producte, de causa de força major, d'interrupció de l'activitat o vaga total o parcial, especialment, dels serveis postals i mitjans de transport o comunicacions, inundacions o incendi. 

El que es disposa en la present clàusula no afectarà els seus drets reconeguts per llei en qualitat de consumidor, ni al seu dret de desistir el contracte.

En cas de litigi, el client podrà dirigir-se, en primer lloc, a PROBIKE per a arribar a una resolució amistosa.

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili del consumidor.

 

Comandes especials

A vegades, no disposem de totes les talles o colors d'un producte. En aquests casos, pots demanar que t'informem quan estigui disponible el que t'interessa. En el moment en què entra l'estoc en el nostre magatzem, et remetrem un e-mail informant-te de la seva disponibilitat.

Preparació de les bicis

En PROBIKE portem 30 anys venent bicis i il·lusió. Totes les nostres bicicletes segueixen un minuciós procés de muntatge per a garantir el millor servei. Cada any muntem més de 5000, i totes i cadascuna gaudeixen de la millor garantia de qualitat.

Les bicis s'envien embalades i premontadas en caixes, de manera que l'usuari només ha de realitzar uns senzills passos per a tenir llista la seva nova bicicleta.

Muntar la roda davantera

Amb els sistemes de tancament ràpid aquesta operació és molt senzilla.

Muntar els pedals

En els pedals vénen gravades les lletres R i L, que corresponen a les paraules angleses Right i left, o cosa que és el mateix, dreta i esquerra. El costat dret correspon al costat dels plats.

El pedal esquerre (left) s'enrosca en el sentit invers o sentit contrari a les agulles del rellotge.

Muntar el manillar

Muntarem el manillar sobre la potència, ajustant la tapa i collant fort els caragols de manera aleatòria. En el cas de peces lleugeres, és important utilitzar una clau dinamomètrica.

Muntar el selló i la tija

El selló ja estarà assemblat en la tija, només faltés muntar la tija en el quadre. Si es tracta d'una tija de carboni o molt lleugera, és important ajustar el caragol amb una clau dinamomètrica.

Pressió dels pneumàtics

Després de muntar la bici, només queda inflar les rodes a la pressió recomanada pel fabricant. Aquesta ve especificada en el lateral de la coberta.

 

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x