0 Articles


Colònies d'estiu PROBIKE 2013

Per a nens i nenes de 7 a 12 anys.

Del 2 al 8 de setembre a Viladrau

Una setmana única per gaudir al màxim de la mountain bike. Abans de començar a pedalar, però, és important que sapigueu un seguit d’aspectes d’organització i preparació. Amb aquesta petita presentació volem fer-vos arribar informació bàsica i algunes recomanacions.

Cal venir preparat

Per tal d’anar còmode i tenir el mínim d’inconvenients possibles a l’hora de pedalar, és molt important que la bicicleta sigui de mountain bike (no de descens, BMX, etc.), i sobretot portar-la revisada.

Físicament, no cal una preparació, però per anar més tranquils i gaudir de les activitats és recomanable fer alguna sortida prèvia amb la bici. Sí que és important venir amb una mentalitat optimista i ganes de passar-ho bé.

Propostes

  • Taller de mecànica / reciclatje de peces de bici
  • Lectura de mapes
  • Test de seguretat abans d’iniciar una ruta
  • Jocs de nit i lleure educatiu
  • Un parell de dies de ruta amb nit fora
  • Recórrer el Montseny, les Guilleries i algun municipi veí: Vic, Espinelves, Seva, Arbúcies
  • Compartir l’esforç i el goig d’aconseguir el repte
  • Conèixer nous paisatges i compartir-ho amb nous company

Dia de sortida

Ens trobarem tots el dilluns 2 de setembre a les 8:15h a PROBIKE.

ÉS IMPORTANT QUE ELS NOIS/ES PORTIN UNA MOTXILLA PETITA AMB EL MATERIAL NECESSARI PER FER LA RUTA DEL PRIMER DIA I L’EQUIP A LA MÀ. L’ALTRA BOSSA MÉS GRAN ÉS PER AL MATERIAL DE TOTA LA SETMANA, QUE DEIXAREM A L’AUTOCAR I AQUEST ENS LA PORTARÀ A LA CASA.

PER RAONS DE SEGURETAT, S’HA DE FER UNA REVISIÓ DE LA BICICLETA AL TALLER ABANS DE LES COLÒNIES

Últim dia

L'últim dia de les colònies farem una pedalada conjunta pares i fills. En acabar, hi haurà un pica-pica per a tothom.

Inscripcions

Les inscripcions es podran fer a PROBIKE a partir del dia 6 de maig de 2013. Es tancaran el divendres 16 d’agost o quan s’esgotin les places disponibles.
Places limitades a 60 nens/es.

Què inclou la inscripció

El preu de la inscripció és de 350€/nen i inclou el següent:

Viatge d’anada i transport de les bicicletes

Allotjament i pensió completa

Totes les activitats programades i realitzades per persones especialitzades de PROBIKE Club i de Viladraueducació.com

Tot  el material didàctic necessari per a la realització dels tallers, material esportiu (excepte la bicicleta i el casc)

Suport mecànic
Obsequi commemoratiu
No inclou el viatge de tornada.

Cancel·lacions

La cancel·lació de la inscripció s’admetrà fins el dilluns 12 d’agost, i només es retornarà un 50% de la inscripció. Més tard d’aquesta data no es retornarà cap quantitat, ni per força major.

A tenir en compte

Durant les colònies no està permès l’ús del telèfon mòbil per part dels participants. Els pares podeu trucar a la casa i parlar amb els monitors en l’horari establert, de 8.30 a 9.30h del matí i de 19.30 a 21.00h de la tarda. Telèfon de la casa de colònies: 93 884 91 31.

Com fer les inscripcions

Heu de venir directament a PROBIKE i omplir i signar la butlleta d’inscripció i signar la butlleta d’autorització. La inscripció s’ha d’acompanyar d’una còpia de la tarja de la seguretat social i del carnet de vacunes.
Si el nen/a no té DNI és imprescindible portar fotocòpia del llibre de família
El pagament de la inscripció s’ha de fer en efectiu o també es pot fer per transfèrencia (prèvia confirmació de plaça al correu clubprobike@probike.com)
La inscripció no es pot enviar per correu electrònic. S’ha de venir presencialment a PROBIKE, i entregar la documentació requerida.

Important

Per fer la inscripció caldrà portar una còpia de la targeta de la seguretat social i del carnet de vacunes. Si el nen/a no té DNI, és imprescindible dur, també, fotocòpia del llibre de família.


Descarrega't els següents documents:

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x