Seguint les mesures de caràcter excepcional que s’han adoptat pel coronavirus COVID-19, volem transmetre el següent:

Venda Online Activa

La nostra botiga online segueix funcionant amb normalitat. Els nostres especialistes et donaran com sempre el millor consell i resoldran els teus dubtes de 10:00h a 18:00h

  • Al telèfon de botiga 93 419 78 89
  • Per email a : venta.internet@probike.com
  • Al xat de Probike.com

Hem pres totes les mesures preventives necessàries per assegurar que els nostres equips treballin en les millors condicions de seguretat possibles.

 

Disponibilitat i terminis de lliurament:

Aquesta situació tan excepcional pot provocar que alguns dels enviaments vegin afectats els seus terminis de lliurament i alguns articles puguin arribar a patir algun retàs en la seva disponibilitat.

Agraïm per endavant la vostra comprensió i paciència i aprofitem per enviar un missatge de suport a totes les famílies i professionals que dediquen el seu temps i esforç a mantenir la qualitat de servei que sempre t’hem ofert desde Probike.

 

Tancament de la nostra botiga física i taller:

Per garantir la seguretat dels nostres empleats i clients, tanquem la nostra botiga física fins a nou avís. Durant els propers dies, estarem pendents de noves directrius.

Per combatre el confinament i l’avorriment, gaudeix dels nostres continguts en les nostres xarxes socials i a Probike.com.

Un cop més, gràcies per seguir confiant a Probike!

PROBIKE