Solucions de mobilitat sostenible per empreses i col·lectius.

Després de gairebé 30 anys a la ciutat de Barcelona, fomentant el ciclisme i participant activament en la transformació urbana, a PROBIKE ens fa molta il·lusió presentar-vos el nostre nou projecte.

Neix PROBIKEPLUS, el servei de mobilitat de PROBIKE per empreses i col·lectius

Des de l’empresa o col·lectiu on treballeu, us oferim un servei TOT INCLÒS: Una bicicleta urbana, còmoda i fiable, el manteniment mecànic, l’assegurança i un cadenat. TOT, durant 24 mesos amb una quota fixa, podreu gaudir de la vostra bicicleta urbana o e-bike amb tota tranquil.litat, fent salut i millorant la teva qualitat de vida en general.

Un servei destinat a les persones i empreses que siguin sensibles al seu entorn. Aquelles que han entès que si cerquem ciutats més respirables i pacífiques cal ser part activa dels canvis. Per aquest motiu és tant necessari PROBIKEPLUS.

Els nostres plans, flexibles i adaptats a les necessitats de les empreses i usuaris, faran que puguis gaudir de la ciutat amb la teva bici com sistema de transport sostenible.

Demaneu –nos les nostres “Jornades de test”, i proveu la varietat de bicicletes que us pot oferir PROBIKEPLUS. Feu un Tour amb els nostres guies per la ciutat i veureu que mai havia estat tant fàcil.

Informeu-vos a www.probikeplus.com o bé adreceu-vos a pau.girbau@probikeplus.com.

Us esperem!