La Titan desert 2015 ja és història.
El dissabte es va donar per finalitzada aquesta desena edició de la prova on més de 600 bikers han estat lluitat contra la duresa del desert i les altes temperatures. Sis etapes que han convertit aquesta Titan del desè aniversari en la més dura de la història. Una Titan especial per a l’equip Probike en tots els sentits, pels bons resultats del Probike Team i per l’ambient i bon rotllo viscut durant aquests dies de convivència. No podem estar més contents.

Felicitar a l’Ibon Zugasti per la merescuda segona posició de la classificació General essent el més ràpid en categoria Màster 40, a la Sandra Jordà per la tercera posició en fèmines i a en Kamal, que juntament amb l’Ibon i la Sandra van aconseguir la segona posició per equips.
Felicitar al sénior de la casa, en Jabier Gartziandia, per la primera posició de la seva categoria i a la Laura Monegal i al David Mateu per la primera posició en parella mixta. La gal·la d’entrega de premis es va vestir de taronja com mai!!
Agrair a tots els clients-amics que van formar part d’aquest gran equip la confiança dipositada en el nostre staff per afrontar amb garanties el repte de la Titan i aconseguir ser finishers i engrandir la llegenda.

Estem molt satisfets amb la feina del nostre equip de mecànics i fisioterapeutes per la seva professionalitat. Han treballat de valent perquè tot anés sobre rodes. Gràcies Sergi, Jordan, Angel, Luís, Sebas, Oscar, Toni, Gerry, Lluís, Jessica, Roberto i Alfonso.

I per últim agraïr als patrocinadors que d’alguna manera o altre han ajudat a fer possible aquest equip: Etxeondo, Powerbar, Cannondale, Shimano, The North Face i Ramon Monegal.