Brompton va revolucionar el mercat de les bicicletes urbanes quan va llençar la seva primera versió de bicicletes plegables. La seva qualitat de disseny i tecnologia han sigut imitats. Però mai, igualtats ni, evidentment, superats. Han creat un nou mercat des de 0 i han marcat l’estela a seguir als seus competidors.

També van crear un precedent en produir les seves bicicletes a Londres. Van fugir de les mega-factories asiàtiques que eren i segueixen sent la norma de producció en el sector.

¿Quines novetats porta Brompton per aquest 2019?

En els últims anys, la marca amb seu a Londres, s’ha esforçat per millorar la personalització de les seves bicicletes per fer-les més adequades per a cada client: diferents plats i nombre de canvis segons la capacitat física i geogràfica de cada ciutat. Així com el tipus de manillar per adaptar la geometria de la bici a cada tipus d’usuari. Més recentment, tota una fantàstica gama de pintures, acabats i dissenys. Han posat a les distingides i britàniques bicis plegables de ple al segle XXI amb looks molt moderns i actuals.

Per al 2019 la marca segueix treballant amb tot el seu esforç per seguir liderant aquest segment del mercat i llançar novetats molt interessants:

Brompton CHPT3: en col·laboració amb David Millar, ex professional de la carretera i gurú del ciclisme elitista i amb classe, aquesta nova edició limitada de Brompton es centra en els ciclistes urbans més en forma i ràpids. Aquesta és una Brompton més lleugera, més compacta i més dinàmica.

Amb components més “racing” incloent nous pneumàtics, punys més lleugers i una suspensió més dura perquè la bici sigui més reactiva. A més, compta amb un quadre de titani per alleugerar i millorar la rigidesa de la bicicleta.

Brompton Electric: probablement la novetat que s’esperava amb més entusiasme. Si s’ha tardat més del previst en llançar-la al mercat, no ha estat per passotisme, sinó perquè només treure’n el que ha estat provat amb èxit. Saben que funciona, així que tenim la seguretat que aquesta bici elèctrica és fiable, segura i duradora.

Amb un motor perfectament integrat a la bicicleta de 300Wh i capacitat de 8,55 Ah, seràs capaç de pedalar amb assistència fins a 70 km. La seva bateria de 36V que es separa fàcilment de la bicicleta, es pot carregar mitjançant una entrada USB perquè sempre la tinguis llesta. Tot és fàcil, tot és còmode, tot molt Brompton.

novedades brompton 2019
No queda res més que rendir-se a l’evidència. Brompton segueix marcant el camí a seguir quant a  mobilitat urbana, i no sembla que vulguin deixar aquest clar lideratge.