0 Articles

Bikefitting: el sistema de mesurament personal

La salut i el benestar estan inevitablement lligats. Aquest pot ser un dels motius pels quals el ciclisme s’ha fet enormement popular en totes les seves diferents modalitats. No obstant això, gaudir de la bicicleta es pot veure afectat per diferents tipus de dolor, com el mal d’esquena, coll i genoll. Molts cops, aquests problemes tenen el seu origen en una mala postura del ciclista damunt la bicicleta.

El bikefitting és un sistema de mesurament informàtic que busca la posició correcta del ciclista damunt la bicicleta a partir de les mesures idònies que cadascun ha de portar a la seva màquina. I és que la mida correcta del xassís, l'alçada del selló, l'alçada o amplada del manillar i, en general, uns bons ajustos de la bici influeixen enormement en el rendiment i el confort, i ambdós són una part essencial per prevenir possibles lesions.

Es tracta d'un mètode cada cop més sol·licitat pels ciclistes —tant de bici de muntanya com de carretera— que volen extraure el màxim rendiment possible. Tant és aconsellable per a aquells principiants que no tenen clares les mesures de la seva bici, com per a aquells experts que busquen afinar el seu rendiment amb petites modificacions tècniques.

D'altra banda, el bikefitting previ a la compra d´una bici ens ajudarà a encertar l´elecció de la talla correcta seguint criteris morfològics.

Com reservar hora?

Per accedir al servei de bikefitting cal demanar hora prèvia a PROBIKE. Podeu passar per la botiga al carrer Viladomat, 310 o trucar al telèfon 93 419 78 89 i us informaran dels horaris disponibles.

Què cal dur?

Com que el servei bikefitting és un sistema de mesurament totalment personalitzat, és fonamental que durant tot el procés s’utilitzin els mateixos components que portarem en la pràctica habitual, com ara la bicicleta, les sabates amb les cales i un mallot i culot.

Durada del servei

El servei complet del bikefitting, des que es comença fins que s’acaba, dura aproximadament una hora. Per això, és molt important arribar puntualment un quart d’hora abans de l’hora convinguda. D’aquesta manera la recepció i el canvi de roba es pot fer de manera còmoda i sense preses.

Preu

El preu del servei de bikefitting és de 95 € (IVA inclòs).

Horari

Dilluns: 17:30 h. (Óscar)

Dissabte 17:00 i 18:00 (David)

 

Detalls de mesurament del sistema bikefitting

Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x