0 Articles

Accessibilitat

PROBIKE ha complert amb el seu compromís de garantir l'accessibilitat a la seva web recollint totes les recomanacions donades pel World Wide Web Consortium (W3C) i altres organitzacions internacionals. L'objectiu ha estat crear un web que treballi millor per a tots i que funcioni en qualsevol dispositiu d'accés a Internet.

El nostre web també és accessible des del punt de vista de la facilitat del seu ús, ja que s'ha modificat perquè sigui fàcil d'utilitzar pel màxim de persones, sigui quina sigui la seva experiència, context i capacitats, amb un disseny fàcil i una estructura eficient i clara.

El web de PROBIKE compleix en la majoria del seus continguts les pautes d'accessibilitat de nivell AA definides per les normes WAI, ampliada en alguns punts i recomanacions addicionals per millorar-ne l'accessibilitat.

Mida del text

Pots augmentar la mida del text que veus per defecte en aquest espai web a qualsevol navegador modern de la manera següent:

 • Firefox: Fes clic al menú "Visualitza", selecciona l’opció "Mida del Text" i després tria "Augmenta". Seguint els mateixos passos i escollint l’opció "Restableix" tornaràs a la mida de text per defecte.
 • Opera: Fes clic al menú "Veure" i escull "Escala". Aquesta opció és capaç d'augmentar o disminuir la mida de pàgina tant en porcions d'un 10% com en un 150% o un 200%. Tria el 100% per tornar a veure la mida de text per defecte.
 • Safari: Fes clic al menú "Veure" i escull l’opció "Fer més gran el text". Per tornar a la mida de text per defecte, tria l’opció "Fer més petit el text".
 • Internet Explorer: Fes clic al menú "Veure", escull l’opció "Mida de Text" i després tria "Més gran". L’opció "Mitjana" restableix el text a la mida per defecte.
 • Chrome: Fes clic al menú "Configuració" i, a l'opció "Zoom", indica el % d'augment o disminució respecte a la mida estàndard.

Altres ajudes a la navegació

 • Descripcions en text dels continguts d'aquelles imatges que necessiten d'explicació textual perquè compleix algun tipus de funcionalitat.
 • Totes les pàgines funcionen sense javascript activat.
 • Es compleix l'estàndard XHTML que facilita la correcta visualització en diferents navegadors.
 • Posicionament del contingut mitjançant css i sense taules. D'aquesta manera, els lectors de pantalla per a persones amb disminució visual i invidents llegeixen el document d'una manera lògica.
 • S'han seguit les Pautes d'Accessibilitat per al Contingut Web (WCAG) versió 1.0, publicades per la Iniciativa de Accessibilitat Web (WAI) del World Wide Web Consortium (W3C).
 • La mida de la lletra i els colors es poden modificar amb les eines del navegador per adaptar-los a persones amb dificultats visuals. Hem posat a la seva disposició un full d'estils per fer la impressió més amigable.
 • La millora de l'accessibilitat ha de ser un procés continu. Per tal de continuar amb aquesta millora, et convidem a enviar-nos els teus suggeriments a través del nostre formulari de contacte.


Fem servir cookies per oferir-te una experiència millorada. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. MÉS INFO
x